Hoş Geldin

Sevgili okur, buraya geldiğin andan itibaren benimsin; arkana yaslan, al eline bir fincan kahve ve izlemeye başla. Haydi kolay gelsin ...

19 Ekim 2011 Çarşamba

BENNNN

Günlerden bir gün Tekirdağ'da doğmuşum. Çocukken en çok teletabileri ve Eti Cicibebe'yi seviyordum. Altı yaşında anaokulunda başlayan eğitim hayatım hala bitmedi. Üç dilek hakkım olsa ilkinde sonsuz dilek hakkı diler, kalan ikisini iptal ettirirdim. Asansörümüzde kamera olduğunu öğrendiğim günden beri inip çıkarken çok normal bir insan gibi davranmaya çalışıyorum. Konuşurken sürekli kendi ürettiğim olmayan kelimelerle devrik cümleler kurarım. Patatesli köfteli ekmeğin içini kemirir, ekmeğini yemem. Leblebinin kavrulmuş nohut  ve yeşil zeytinin aslında siyah olanın ham hali olduğunu öğrendiğimde yaşadığım şoku unutamıyorum. Sabah uyandıktan sonra bulduğum her fırsatta bir dakika da olsa tekrar uyumaya çalışırım. Ellerimi önde kavuşturup birbirinden hiç ayırmadan arkaya getirebildiğim için kendimle gurur duyuyor, herkese hava atıyorum. Etrafımdaki çoğu kişiden inek muamelesi görüyorum. Direk internet sitesinin ismini yazıp girmek varken önce sitenin ismini Google'da aratıp oradan siteye girmekten, birine "Uyuyor musun?" diye sormaktan, ıssız adaya düşüp yanıma üç şey almak zorunda kalmaktan, "fotoğrafımı beğenir misin:))))" yazan ergenlerden, şarjı bitmek üzere olan her şeyden, formspring'de bana "en çok hangi yemeği seviyorsun?" sorusunun sorulmasından, son günü gelmiş ödevlerden, boğazıma çubuk sokup kusma tehlikesi geçirmeme sebep olan doktorlardan çok korkuyorum. Kırmızı dünyadaki en güzel renk. Araçlarda cam kenarına oturup müzik dinlemeyi, Nutella'yı, Zeki Kayahan Coşkun'u, Taner Tolga Tarlacı'yı, Avril Lavigne'i, tumblr'ı, trip atmayı, "excuse me" demeyi ve seni bile seviyorum. Henry adında çok sevimli bir kitap ayracım ve Mony adında ne işe yaradığını pek çözemediğim ufak bir oyuncağım da var.

4 yorum:

  1. :) leblebi olayına bende şok oldum öte yandan direk site ismini yazmak yerine gugıldan aratıp girmek ve nutella yakaladığım başka ortak şeyler. Refrigirator demeye dene birde excuse me demekten daha bir keyifli.

    YanıtlaSil
  2. Hehe evet birçoğu ortak dertlerimiz zaten. :p refri.. İste o da güzek gözüküyor gidip bir telaffuzunu öğreneyim. :D

    YanıtlaSil
  3. refricireytır efenim :)

    YanıtlaSil
  4. Bu da alternatifim olsun öyleyse :)

    YanıtlaSil